WirEng GiAnt2-MiMo
WirEng GiAnt2-MiMo

WirEng GiAnt2-MiMo

Leverancier: WirEng
Product code: GNT-50MIMO
Beschikbaarheid: Pre-Order
Prijs: € 499,00
Excl. BTW: € 412,40

GiAnt2-MiMo breedband antenne

De GiAnt2™MiMo is hoogstwaarschijnlijk de grootste MIMO dual cellulaire antenne beschikbaar op de huidige markt!

De GiAnt2™ zorgt dat MIMO apparatuur in verafgelegen locaties waar het signaal zeer zwak is toch kan werken middels de twee onafhankelijke antennes, een in de +45°-polarisatie mode en de ander in de -45°-polarisatie mode!

• De GiAnt2™MiMo kan eenvoudig gemonteerd worden op een TV antenne mast (3-4 cm diameter aanbevolen).
• De GiAnt2™MiMo bestaat uit twee onafhankleijke antennes voor de industrie-standaard ±45° MIMO configuraties en ondersteund alle frequentie banden en modulatie modi. De GiAnt2™ kan gebruikt worden met alle cellulaire data frequentiebanden wereldwijd.
• Het GiAnt2™ frequentiebereik is 700-3800 MHz met een piek gain van maar liefst 2 x 28 dBi*, heeft een horizontale openingshoek van 20° en een vertikale openingshoek van 30°. Het GiAnt2™ systeem is hoofdzakelijk bedoeld voor toepassingen buiten op een mast.

*) De Gain dBi waarden zijn gemiddelden verkregen door standaard apparatuur met de standaard meegeleverde/interne antenne op dezelfde locatie te vergelijken met een vakkundig geinstalleerde GiAnt2™ op een substantieel hoger niveau.
   De GiAnt2™ antenne afmetingen zijn 180 x 91 x 30 centimeter en weegt 3,2 kilogram. Twee jaar fabrieksgarantie.

Het is een uitermate geschikt produkt voor buitengebruik en het montagetype is geschikt voor paal/mast montage. De GiAnt2-MiMo™ is een duurzame, hoogwaardige antenne combinatie met top-prestaties en performance, wordt geproduceerd in de Verenigde Staten met hoge kwaliteits onderdelen door vakkundig geschoolde werknemers.

Attentie: de antennes worden standaard zonder kabels geleverd!

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: