TP-Link 3G USB dongel
TP-Link 3G USB dongel TP-Link 3G USB dongel TP-Link 3G USB dongel TP-Link 3G USB dongel

TP-Link 3G USB dongel

Leverancier: TP-Link
Product code: TPMA180
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 43,95
Excl. BTW: € 36,32

TP-LINK MA180 3.75G HSUPA (3G) USB Adapter

De 3.75G HSUPA USB-adapter MA180 van TP-LINK biedt gebruikers toegang tot 3G mobiel breedband door een standaard SIM-kaart in de adapter te steken en die in hun laptop of desktop computer te plaatsen. Deze ondersteunt de nieuwste 3.75 HSUPA technologie, die hogere datatransmissiesnelheden mogelijk maakt. De MA180 is uitgerust met interne antenne, micro SD kaartsleuf en SIM-kaartsleuf en biedt gebruikers de mogelijkheid met het Internet te verbinden op plaatsen waar geen conventioneel breedband beschikbaar is. U krijgt hiermee snel toegang tot e-mail, Internet of bedrijfstoepassingen op uw laptop terwijl u onderweg bent.

Met 7,2 Mbps download- en 5,76 Mbps uploadsnelheden biedt de MA180 de gebruiker een gestroomlijnde Internet surfervaring. Dankzij de hoge uploadsnelheid kan de gebruiker snel grote bestanden versturen, zoals een e-mail met bijlage, foto's of zakelijke documenten.

De MA180 is uitgerust met een micro SD kaartsleuf waarin SD kaarten met capaciteit tot 32 GB kunnen worden geplaatst, zodat de MA180 tegelijkertijd als 3G USB-modem en USB-geheugenstick kan worden gebruikt.

Download de datasheet bij de fabrikant.

NIET GESCHIKT voor de TurboWiFi MultiRouter. UITERMATE GESCHIKT voor deTP-Link TL-MR3420 router.

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: