GIS-K1 Hotspot Gateway
GIS-K1 Hotspot Gateway

GIS-K1 Hotspot Gateway

Leverancier: Fire4 Systems
Product code: GIS-K1
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 109,00
Excl. BTW: € 90,08

GIS-K1: Hotspot Gateway

De GIS-K1 hotspot gateway biedt elk bedrijf alle functies om een draadloos toegangspunt te vormen tot een volledig functionele WiFi Hotspot voor maximaal 20 gelijktijdige gebruikers. Gasten en bezoekers die een internetverbinding nodig hebben worden geverifieerd via de login pagina. De hotspot gateway bevat ook een firewall, upload en download snelheid controles, een content filter en een disclaimer (algemene voorwaarden) bestand dat kan worden bewerkt.

Bedrijven die willen dat men betaalt voor Hotspot diensten kunnen de creditkaart betaalservice gebruiken samen met rapportage- en boekhoudkundige voorzieningen.
uiteraard kan dat ook met een Facebook like!

Productspecificatie
Wilt u zelf een HotSpot inrichten? Lees dan onze presentatie eens

Peer to peer (P2P) files downloaden kan geblokkeert worden en wordt gebruikt om te voorkomen dat gasten auteursrechtelijk beschermde bestanden downloaden.

De GIS-K1 is ideaal voor kleine recepties, tandarts- en dokterspraktijken, B&B's, cafe's, motels en hotels. Maar wordt ook gebruikt door vele andere soorten bedrijven die toegang tot internet als een dienst aan het publiek verstrekken.

Belangrijkste kenmerken
Gelijktijdige gebruikers maximaal 20 gelijktijdige gebruikers

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: