Ubiquiti UAP-Outdoor+
Ubiquiti UAP-Outdoor+ Ubiquiti UAP-Outdoor+ Ubiquiti UAP-Outdoor+ Ubiquiti UAP-Outdoor+

Ubiquiti UAP-Outdoor+

Leverancier: UbiQuiti
Product code: UAP-LR
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 189,00
Excl. BTW: € 156,20

Beschikbare opties:


Opties:

Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) UAP-Outdoor+ Access Point

UniFi AP-Long Range (UAP-Outdoor+) *) Dit access point is geschikt om er een Tanaza Hotspot van te maken. Tanaza Ready!

UniFi van Ubiquiti is een revolutionair enterprise WiFi systeem voorzien van gepatenteerde Multi-Lane RF-technologie, het is onbeperkt schaalbaar en levert zeer goede prestaties. In tegenstelling tot traditionele enterprise WiFi systemen die gebruik maken van een losse controller, maakt UniFi gebruik van een virtuele client/server-applicatie waardoor geen extra hardware nodig is voor het beheer.

Deze Ubiquiti Unifi UAP-Outdoor+ heeft een hoger zendvermogen (Long Range) dan een typische access point en kan worden bevestigd op een mast of aan de muur. De Ubiquiti Unifi is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een Ubiquiti PoE netvoeding voorzien van de netwerkverbinding.

Het Ubiquiti UniFi access point heeft het beste resultaat wanneer u deze aan een mast of op de wand monteert. Het access point kan via kosteloze controller software van Ubiquiti worden beheerd en geinstalleerd. U sluit de Ubiquiti UniFi aan op uw router en gebruikt de software om de installatie te starten. De software is geschikt voor zowel Windows als Mac.

Hoog zendvermogen
Het Ubiquiti UniFi access point beschikt over een hoger zendvermogen dan een gemiddelde router of access point. Ubiquiti geeft aan dat in de meest optimale situatie een bereik van 183 meter kan worden behaald. De installatie van de Ubiquiti verloopt een stuk eenvoudiger als concurrerende hardware. Het access point is fraai vormgegeven en kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd.

Revolutionaire beheersoftware
De UniFi Controller software geeft u de mogelijkheid om de access points centraal te beheren en bijvoorbeeld een eigen captive portal te ontwikkelen. Zo kunt u vrij snel een eigen login portal maken in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl.

Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van het access point een stuk eenvoudiger maakt voor mensen met weinig kennis van netwerken. De software detecteert het access point in uw netwerk en laat u eenvoudige zaken snel configureren.

Specificaties

WiFi standaard: 802.11b/g/n
Snelheid: 300 Mbps max.
Zendvermogen: 27 dBm
Externe antenne aansluitingen RP-SMA
Aantal SSID's: 4
VLAN: 802.1Q
Aantal LAN poorten: 2
Afmetingen: 17 x 8 x 3 cm

Wat zit er in de doos:

Ubiquiti UniFi Outdoor Managed access point met 2x antenne's 6dBi 2.4Ghz
Montagebeugel
Slangklem
Setje schroeven
24 Volt Power over Ethernet adapter + stroomsnoer
Quick Start Handleiding
CD-Rom met UniFi controller software & handleiding

Voor meer informatie download de PDF:
Ubiquiti UniFi AP Datasheet

Technische details
IEEE 802.11b Ja
IEEE 802.11g Ja
IEEE 802.11n Ja
Netwerk Interface 2 X 10/100 Ethernet Interface

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: