EnGenius ECB9500
EnGenius ECB9500

EnGenius ECB9500

Leverancier: EnGenius
Product code: ECB9500
Beschikbaarheid: 2 - 3 Dagen
Prijs: € 99,00
Excl. BTW: € 81,82

De EnGenius ECB-9500 beschikt over een hoog zendvermogen van 100 mW. Dankzij de gemoduleerde antennetechnologie op de 802.11N-standaard is de draadloze performance zeer sterk (ruim 250 m2). Naast het hoge zendvermogen, beschikt de EnGenius ECB-9500 Access Point ook over een bijzonder indrukwekkende ontvangstgevoeligheid. Hierdoor kan de ECB-9500 beter overweg met apparatuur (wifi clients) die over een minder hoog zendvermogen beschikt. Dit maakt de ECB9500 ideaal als bedrijfszeker Access Point voor gebruik in situaties met wisselende clients, zoals hotels, campings, jachthavens, horeca, publieke ruimtes en soortgelijke.

De EnGenius SENAO ECB-9500 biedt een ongekend hoog zendvermogen en zeer goede ontvangstgevoeligheid - het kán bijna niet anders of ook in uw situatie is dit apparaat dé oplossing. Waar andere WiFi-oplossingen niet voldoende bereik bieden zal de EnGenius SENAO ECB-9500 u versteld doen staan. Een ongekende prestatie. De EnGenius SENAO ECB-9500 kan tot maar liefst 7 verschillende functies vervullen, te weten:
• Access Point
• Access Point Router
• Client Bridge
• Client Router
• WDS access point
• WDS bridge
• Universele Repeater

SENAO EnGenius ECB-9500 7-in-1 multifunction Wireless Device

EnGenius SENAO ECB-9500: superieure prestaties!
De EnGenius SENAO ECB-9500 is geschikt voor gebruik in voor WiFi toepassingen in de 2,4Ghz band (802.11b/g) met een topsnelheid van 108Mbps (SuperG). De EnGenius SENAO ECB-9500 biedt verschillende output power level instellingen, biedt mogelijkheid om zelf uw bandbreedte te kiezen en biedt een RSSI indicator die u helpt bij het vinden van het beste transmitting (zend) en receiving (ontvangst) signaal in uw specifieke gebruikssituatie. Met deze tool wordt de ingebruikname nog eenvoudiger en sneller.

EnGenius SENAO ECB-9500 als WDS repeater
Gebruikt u de EnGenius SENAO ECB-9500 als WDS repeater? Let u er op dat bij het gebruik van de WDS repeater functionaliteit in principe werkt tussen twee apparaten met dezelfde chipset. Wij raden u aan om te kiezen voor exact hetzelfde model. Als u de EnGenius SENAO ECB-9500 als WDS-repeater wilt gaan gebruiken, dan raden wij aan om ook een EnGenius SENAO ECB-9500 als Access Point meer te zetten.

EnGenius SENAO ECB-9500: uitstekende WiFi beveiligingsmogelijkheden
De beveiliging van de Engenius Senao producten is bijzonder zeer goed geregeld. Zo beschikt u standaard over WPA, WPA2, 128 bits WEP en MAC-adres filtering, en kunt u daarnaast ook Hide SSID kiezen (verberg de identiteit van uw WiFi netwerk). Zo kunnen onbevoegden uw Access Point niet langer zien en voorkomt u de intentie om toch toegang te krijgen, met als gevolg inbraak op uw netwerk of verbruik van uw kostbare bandbreedte. Verder heeft u de mogelijkheid om user isolation te gebruiken, dit zorgt ervoor dat een gebruiker van het netwerk geen toegang kan krijgen tot de computer/laptop van andere gebruikers. Voor de geavanceerde draadloze gebruikers is het ook plezierig te weten dat de EnGenius SENAO ECB-9500 de IEEE 802.1x supplicant functionaliteit ondersteunt in Client Bridge mode en een authenticatie funtionaliteit in Access Point mode.

Flexibiliteit door afneembare antennes (RP-TNC) en voeding via LAN (PoE)
Doordat de antenne afneembaar is, kunt u elke andere antenne aansluiten op de RP-TNC aansluting van het apparaat. Behalve de gebruikelijke manier van voeding via een adapter, is het ook mogelijk om de EnGenius SENAO ECB-9500 van stroom te voorzien via de LAN-kabel middels bijvoorbeeld de Engenius Senao PoE Injector met voeding of een geschikte PoE switch.

Download Specsheet ECB9500

Technische details
Externe antenne aansluiting Ja, 3x RP-TNC female
Geheugen Specs 32MB SDRAM, 4MB Flash
IEEE 802.11b Ja
IEEE 802.11g Ja
IEEE 802.11n Ja
MCU (Multipoint Control Unit) RT2880, 266MHz
Multiple BSSID Ja, 4 x BSSID voor 2.4Ghz
Belangrijkste kenmerken
Maximum zendvermogen 800mW, 29dB
Pakket inhoud
Netvoeding EU EU Netvoeding meegeleverd

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: