Tanaza licentie
Tanaza licentie Tanaza licentie Tanaza licentie Tanaza licentie Tanaza licentie

Tanaza licentie

Leverancier: Tanaza
Product code: Tanaza
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 219,00 € 199,00
Excl. BTW: € 164,46

Tanaza Social Network Cloud-Controlled HotSpot

Een Tanaza firmware licentie is benodigd om de cloud-controller te kunnen activeren. Bij gebruik van een Cloud-Controller oplossing is geen specifieke hotspot hardware benodigd. Wij adviseren een MikroTik RouterBoard te gebruiken. Hierop kunnen niet alleen merk onafhankelijke wifi accees points worden aangesloten maar ook Tanaza geschikte apparatuur. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u een cloud-controller hotspot wil gaan installeren of meer informatie wenst.

Wij leveren hardware inclusief Tanaza firmware software enkel op projectbasis. Losse Tanaza licenties in overleg.

Tanaza: Cloud management voor WiFi access points

Als u een klein bedrijf bent dat eigenaar en exploitant is van meerdere WiFi access points, bent u waarschijnlijk al op de hoogte dat de draadloze routers en access points elk over hun eigen per merk afzonderlijke beheerstools beschikken. Er is een overvloed aan bedrijven die WiFi-oplossingen bieden met inbegrip van D-Link, Netgear, Linksys, Belkin en nog veel meer. Al deze merken gebruiken hun eigen interfaces voor het verlenen van administratieve toegang tot de WiFi-instellingen. Met even zo veel verschillende GUI's, instellingen en opties kan dit al snel een nachtmerrie worden voor elke organisatie. Maar wat als je dit eenvoudig zonder hoofdbrekens met één interface zou kunnen vereenvoudigden en oplossen?

Tanaza streeft naar één pasklare oplossing met de Tanaza Cloud WiFi management SaaS. Hun cloud-oplossing biedt een uniforme interface voor u om WiFi access points centraal te beheren van talloze merken leveranciers, versoepeling van het beheer bespaart tijd en het vermindert verwarring. Yep, dat klopt, Tananza zegt dat het compatiable met meerdere merken en het is goedkoop.

Indicatieve prijs basisconfiguratie

Eenmalige aanschaf hardware inclusief één jaarlicentie á €150,00 Tanaza per wifi access point, daarna per jaar een licentiebedrag per Tanaza Hotspot. Wilt u ook onderhoud en beheer op afstand uitbesteden? Dat kan, tegen een geringe meerprijs beheren wij uw hotspot netwerk. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Bij een licentie behoort toegang tot centraal management, web-control, zero-roaming, splash login pagina etcetera etcetera

Meer info op www.tanaza.com

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: