Tanaza Hotspot UniFi AP LR
Tanaza Hotspot UniFi AP LR Tanaza Hotspot UniFi AP LR

Tanaza Hotspot UniFi AP LR

Leverancier: Tanaza
Product code: APLR-TAN
Spaarpunten: 100
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 199,00
Excl. BTW: € 164,46

Ubiquiti UniFi AP LR met Social HotSpot Tanaza Firmware

Tanaza Social Network Cloud-Controlled HotSpot

Een Tanaza firmware licentie is benodigd om de cloud-controller te kunnen activeren. Bij gebruik van een Cloud-Controller oplossing is geen specifieke hotspot hardware benodigd. Neem vrijblijvend contact met ons op indien u een cloud-controller hotspot wil gaan installeren of meer informatie wenst.

Wij leveren hardware inclusief Tanaza firmware software enkel op projectbasis. Losse Tanaza licenties in overleg.

Tanaza: Cloud management voor WiFi access points

Als u een klein bedrijf bent dat eigenaar en exploitant is van meerdere WiFi access points, bent u waarschijnlijk al op de hoogte dat de draadloze routers en access points elk over hun eigen per merk afzonderlijke beheerstools beschikken. Er is een overvloed aan bedrijven die WiFi-oplossingen bieden met inbegrip van D-Link, Netgear, Linksys, Belkin en nog veel meer. Al deze merken gebruiken hun eigen interfaces voor het verlenen van administratieve toegang tot de WiFi-instellingen. Met even zo veel verschillende GUI's, instellingen en opties kan dit al snel een nachtmerrie worden voor elke organisatie. Maar wat als je dit eenvoudig zonder hoofdbrekens met één interface zou kunnen vereenvoudigden en oplossen?

Tanaza streeft naar één pasklare oplossing met de Tanaza Cloud WiFi management SaaS. Hun cloud-oplossing biedt een uniforme interface voor u om WiFi access points centraal te beheren van talloze merken leveranciers, versoepeling van het beheer bespaart tijd en het vermindert verwarring. Yep, dat klopt, Tananza zegt dat het compatiable met meerdere merken en het is goedkoop.

Indicatieve prijs basisconfiguratie

Eenmalige aanschaf hardware compleet met een bijbehorende jaarlicentie Tanaza per wifi access point, daarna per jaar een vast licentiebedrag per Tanaza Hotspot. Wilt u ook onderhoud en beheer op afstand uitbesteden? Dat kan, tegen een geringe meerprijs beheren wij uw hotspot netwerk. Bel of mail ons voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

Bij een licentie behoort toegang tot centraal management, web-control, zero-roaming, splash login pagina etcetera etcetera

Meer info op www.tanaza.com

Technische details
Externe antenne aansluiting geen
Geheugen Specs 128MB SDRAM, 8MB Flash
IEEE 802.11b Ja
IEEE 802.11g Ja
IEEE 802.11n Ja
Netwerk Interface 1 X 10/100/100 Ethernet Interface
Processor specs AR9342-BL1A, 600MHz
Belangrijkste kenmerken
Maximum zendvermogen 630mW
Pakket inhoud
Netvoeding EU Meegeleverd

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: