Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) AP LR
Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) AP LR Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) AP LR Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) AP LR Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) AP LR Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) AP LR

Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) AP LR

Leverancier: UbiQuiti
Product code: UAP-LR
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 109,00
Excl. BTW: € 90,08

Beschikbare opties:


Opties:

Ubiquiti UniFi (802.11b/g/n) AP Long Range Access Point

UniFi AP-Long Range (UAP-LR) Tanaza Ready!

UniFi van Ubiquiti is een revolutionair enterprise WiFi systeem dat onbeperkt schaalbaar is en zeer goede prestaties levert. In tegenstelling tot traditionele enterprise WiFi systemen die gebruik maken van een losse controller, maakt UniFi gebruik van een virtuele client/server-applicatie waardoor geen extra hardware nodig is voor het beheer.

Deze Ubiquiti Unifi AP heeft een hoger zendvermogen (Long Range) dan een typische access point en kan worden bevestigd aan de muur of het plafond. De Ubiquiti Unifi is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met een Ubiquiti PoE netvoeding voorzien van de netwerkverbinding.

Het Ubiquiti UniFi access point heeft het beste resultaat wanneer u deze aan het plafond of wand monteert. Het access point kan via kosteloze controller software van Ubiquiti worden beheerd en geinstalleerd. U sluit de Ubiquiti UniFi aan op uw router en draait de software om de installatie te starten. De software is geschikt voor zowel Windows als Mac.

Hoog zendvermogen
Het Ubiquiti UniFi access point beschikt over een hoger zendvermogen dan een gemiddelde router of access point. Ubiquiti geeft aan dat in de meest optimale situatie een bereik van 183 meter kan worden behaald. De installatie van de Ubiquiti verloopt een stuk eenvoudiger als concurrerende hardware. Het access point is fraai vormgegeven en kan eenvoudig aan het plafond worden bevestigd.

Revolutionaire beheersoftware
De UniFi Controller software geeft u de mogelijkheid om de access points centraal te beheren en bijvoorbeeld een eigen captive portal te ontwikkelen. Zo kunt u vrij snel een eigen login portal maken in HTML of via PHP (via extern portal) met uw bedrijfslogo en eigen huisstijl.

Het grote voordeel van de software is dat deze de installatie van het access point een stuk eenvoudiger maakt voor mensen met weinig kennis van netwerken. De software detecteert het access point in uw netwerk en laat u eenvoudige zaken snel configureren.

Details Ubiquiti Unifi AP:
- 300Mbps WiFi op 2,4 GHz met behulp van 802.11n
- Montage kit en PoE
- Long-range model, tot 183 meter bereik
- 3 dBi geïntegreerde antenne en 1 x 100 Mbps LAN
- Controller software voor extra functies en centraal beheer

Inhoud verpakking:
UniFi AP
Mounting Kit
PoE Adapter (24V, 0.5A) and Power Cord
Quick Start Guide

 

 

 

 

 

Technische details
IEEE 802.11b Ja
IEEE 802.11g Ja
IEEE 802.11n Ja
Netwerk Interface 1 X 10/100 Ethernet Interface

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: