4ipnet HSG260-NTG Wifi-Hotspot Kit
4ipnet HSG260-NTG Wifi-Hotspot Kit 4ipnet HSG260-NTG Wifi-Hotspot Kit 4ipnet HSG260-NTG Wifi-Hotspot Kit

4ipnet HSG260-NTG Wifi-Hotspot Kit

Leverancier: 4ipnet
Product code: HSG260-NTG
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 895,00
Excl. BTW: € 739,67

4ipnet HSG260-NTG Hotspot kit, compleet geleverd met LAN print server en thermische ticket printer

De HSG260-NTG WiFi Hotspot Kit is een van de beste oplossingen en voor mensen zonder enige IT-achtergrond eenvoudig te installeren Wireless Internet Service. Het vereist geen stapel ingewikkelde apparatuur, evenmin vereist het de vaardigheden van een IT-expert om te begrijpen hoe eenvoudig het pakket werkt.

De HSG260-NTG-pakket wordt geleverd in drie onderdelen, waaronder: de HSG260 Wireless Hotspot Gateway, de SDS100 Device Server en PRT100 POS-printer. Het is eenvoudig in de bediening, het ingebouwde 802.11n/b/g draadloze toegangspunt, de webserver en aanpasbare webpagina's voor klanten om in te loggen, eenvoudig logo uploaden voor het bedrijfsimago, eenvoudige gebruiker / bezoeker account management tool, netwerk bezoeker tickets printen, service plan selectie, dataverkeer logs, IP-sharing etc. etc.

Voorzien van gepatenteerde 4ipWES 4ipnet's (Press-n-Connect) technologie, de HSG260-NTG is in staat stelt om een ​​automatische WDS koppeling te leggen met maximaal 2 toegangspunten op slechts de aanraking van een button knop. Uitbreiding van de draadloze netwerk dekking in uw kantoor is een eitje.

Het opzetten van een Wi-Fi hotspot in het kantoor is snel en gemakkelijk. De HSG260 verbinding met het internet verbonden via ADSL / kabel / satelliet modem, en PRT100 POS-printer rechtstreeks aangesloten op de SDS100 Device Server via een seriële poort (RS-232). Tenslotte heeft de SDS100 een standaard TCP/IP (in RJ-45)-interface, zodat het gemakkelijk is om rechtstreeks aan te sluiten op de HSG260 LAN-poort of op uw LAN netwwrk! In ontvangstruimtes en vergaderzalen, is het noodzakelijk geworden voor bedrijven om een ​​snelle en eenvoudige draadloze internettoegang voor haar bezoekers te bieden. Hierdoor zal men toegang tot live zakelijke informatie verkrijgen, het ophalen van e-mail tijdens conferentie vergaderingen, voice-over-IP-gesprekken, en up-/downloading videostreaming op handheld apparaten binnen het bestaande bedrijfsnetwerk. Voor kleine professionele bureaus, zoals accountants en advocatenkantoren die high-level netwerk zekerheid te verlangen, een standalone HSG260-NTG stelt de gebruiker in staat om een beheerde Internet service te bieden aan hun klanten of bezoekers op een veilige manier, gratis, veilig en geoorloofde toegang tot het internet.

Download Datasheet HSG260-NTG

Belangrijkste kenmerken
Gelijktijdige gebruikers maximaal 500 gelijktijdige gebruikers, 2000 accounts

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: