GIS-R3: Hotspot Gateway
GIS-R3: Hotspot Gateway GIS-R3: Hotspot Gateway GIS-R3: Hotspot Gateway

GIS-R3: Hotspot Gateway

Leverancier: Fire4 Systems
Product code: GIS-R3
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 259,00
Excl. BTW: € 214,05

GIS-R3: Hotspot Gateway

De GIS-R3 hotspot gateway biedt elk bedrijf alle functies om een draadloos toegangspunt te vormen tot een volledig functionele WiFi Hotspot voor maximaal 100 gelijktijdige gebruikers. Gasten en bezoekers die een internetverbinding nodig hebben worden geverifieerd via de login pagina. De hotspot gateway bevat ook een firewall, upload en download snelheid controles, een content filter en een disclaimer (algemene voorwaarden) bestand dat kan worden bewerkt.

Bedrijven die willen dat men betaalt voor Hotspot diensten kunnen de creditkaart betaalservice gebruiken samen met rapportage- en boekhoudkundige voorzieningen.

Wilt u zelf een HotSpot inrichten op uw Camping of in de Jachthaven? Lees dan onze presentatie eens

Peer to peer (P2P) files downloaden kan geblokkeert worden en wordt gebruikt om te voorkomen dat gasten auteursrechtelijk beschermde bestanden downloaden.

De GIS-R3 is ideaal voor kleine campings, motels en hotels. Maar wordt ook gebruikt door vele andere soorten bedrijven die toegang tot internet als een dienst aan het publiek verstrekken. De GIS-R3 wordt vaak geïnstalleerd met meerdere draadloze toegangspunten welke WiFI internet bieden in het gebouw zoals een hotel.

De GIS-R3 kan ook worden gebruikt om bekabelde hotelkamers aan te sluiten op de LAN-poort wordt dan een netwerkswitch aangesloten om alle kabels aan te sluiten. De GIS-R3 kan ook worden gebruikt om computers in het businesscentrum en om internet kiosken verbinden en is ideaal voor een internetcafe. Elk merk/type/model van wireless access point kan worden aangesloten op de GIS-R3 en biedt beheerd WiFi internet voor laptops, netbooks, smartphones en eender welk WiFi-apparaat.

Als aanvulling op de techniek gebaseerd op de GIS-R2 kan de GIS-R3 ook peer-to-peer file sharing blokkeren.

Samenvatting van de GIS-R3 eigenschappen

De GIS-R3 ondersteunt tot 100 gelijktijdige gebruikers met de functionaliteiten hieronder beschreven. Als aanvulling op basisfunctionaliteit van de GIS-R3 firewall is file sharing te blokkeren.

De API biedt de mogelijkheid te integreren met een Point of Sale (PoS Kassasyteem) en Property Management Systemen (PMS) om toegang tot internet codes te verschaffen.

GIS-R3 Hotspot Gateway Toepassing:

Locaties waarbij de GIS-R3 wordt ingezet:

Restaurant Jachthaven Boekenwinkel Vakbeurs
Koffie shop Bus station Ziekenhuis Kerk
Bibliotheek Trein station Vliegveld Aannemers kantoor
Truckers cafe Muziek concert Winkelcentrum Stadskantoor
Motel Theater Hotel Vlooienmarkt
Camperplaatsen Golf club Resort Evenementen hal
Bezoekers centrum Sport club Internet kiosk Flatgebouw
Openbaar park Sportzaal Studentenhuis Universiteit

 

 

 

 

Belangrijkste kenmerken
Gelijktijdige gebruikers maximaal 100 gelijktijdige gebruikers

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: