Leverings informatie

Leverings informatie

Wij hanteren zeer lage verzendkosten: kleinere artikelen, worden zodanig verpakt dat deze door de brievenbus passen. Voor verzending van de brievenbuszendingen brengen wij uitsluitend de werkelijke tarieven van PostNL bij U in rekening.
Alle overige artikelen worden verzonden met DPD. Het standaard tarief dat wij hanteren voor verzending is een bijdrage in de verzendkosten van € 6.95. Uitsluitend voor internet bestellingen boven het totaalbedrag van € 750,00 incl. BTW rekenen wij geen verzendkosten. Pakketten verzonden via de DPD zijn standaard ALTIJD verzekerd tot max. € 500,00 per zending! Daar wij de verzending met zorg verpakken en verwerken, zijn wij niet aansprakelijk bij verlies, breuk, diefstal of andere schade gedurende het transport, dit wordt door ons niet vergoed.

*) Reclamaties bij de DPD dienen binnen 7 dagen na levering te geschieden volgens voorwaarden van de DPD. Bij lengtevracht (b.v. zeer grote buitenantennes) zijn wij genoodzaakt de eventuele extra gemaakte verzendkosten in rekening te brengen.
 

Levertijd vanaf Waddeneiland Texel

Dag 1: Ophalen van uw bestelling door koeriersbedrijf op Texel
Dag 2: Koerier brengt zending via de boot naar DPD depot Amsterdam
Dag 3: Afleveren bij klant