TurboWiFi
TurboWiFi TurboWiFi TurboWiFi TurboWiFi TurboWiFi TurboWiFi TurboWiFi TurboWiFi

TurboWiFi

Leverancier: TurboWiFi
Product code: TWE-2410-7-N
Beschikbaarheid: Uitverkocht
Prijs: € 89,00
Excl. BTW: € 73,55

Beschikbare opties:


Opties:

De meestverkochte! Ideaal op de camping, in de camper en aan boord

TurboWiFiLong Range 802.11n/b/g USB adapter voor binnen- en buiten met afneembare 7 dB antenne met N-type connector. Model: TE-2410-7-N met 5 meter USB kabel!

De TurboWiFi USB antenne is een WLAN adapter voor binnen- en BUITENGEBRUIK, robuust en weerbestendig, wordt geleverd compleet met afneembare antenne met N-type connector. Door compacte formaat uitermate geschikt voor gebruik aan boord van uw vaartuig, camper of caravan.

*) Naar aanleiding van een recentelijke (d.d. 24-05-2017) telefonische reactie van een van onze gewaardeerde doch achteraf gebleken een wel zeer ontevreden én boze geërgerde klant het volgende: Onze reactie op zijn inmiddels 'derde defecte antenne' zag deze klant graag op de website vermeldt. En u weet klant-is-koning bij ons! Dit model TurboWifi antenne kan vanwege de recreatieve aard van het product (weerbestendig doch absoluut niet waterdicht!) beter niet permanent buiten (bijv. op een voertuig zoals een camper) gemonteerd worden. De combinatie van UV-licht, indringen van vocht, uitharding van de kunsstoffen behuizing tijdens barre (bijv. winterse-) weersomstandigheden en grote temperatuursverschillen waardoor condensatie in de behuizing onstaat maakt dat de behuizing zowel als de elektronica op termijn sneller defect raken dan als bij kortstondig recreatief gebruik. De verlijming van de losse onderdelen kan door UV werking broos worden en vocht doorlaten. De keuze om desondanks toch permament te monteren is dus volledig uw eigen keuze! Wij raden het ondanks de weerbestendigheid af.

• Compatible met IEEE 802.11n/b/g standaard
• Hoge doorvoersnelheid max. 150 Mbps bij gebruik van een N-draft access point
• IP67 behuizing met N-type female connector voor buitengebruik
• Support tot max 150 Mbps data doorvoersnelheid
• Hoog zendvermogen voor groot bereik en verbetering van mobiel gebruik
• Compatible met Universal Serial Bus Rev. 1.0, 1.1 en 2.0 specificaties en UPnP
• Support 64/128-bit WEP encryptie, geavanceerd WPA/WPA2 AES/TKIP en WPS voor WLAN security
• MIT Secure (WPA2-Enterprise) ondersteuning voor Ziggo en UPC hotspots
  Enterprise ondersteuning werkt vooralsnog met de huidige generatie drivers UITSLUITEND op Windows systemen, NIET op Apple Mac
• Support 20/40 MHz Bandbreedte in access point mode
• Support softwarematige access point functie - geeft de gebruiker de mogelijkheid de laptop als een access point te laten fungeren
• Laag stroomverbruik met geavanceerd energie management
• Support driver voor Windows 8, 7 32/64, 2000, XP 32/64 en Vista 32/64, Linux, Mac OSX met beperkingen!
• Support van automatische installatie en diagnostische toepassingen
• USB 2.0 met standaard 5 meter kabel lengte
• Totale lengte inclusief antenne 45 cm

[01-11-2015] de Ralink RT3070(L) chipset van MediaTek.com wordt voor Apple Mac computers NIET meer ondersteund door de fabrikant!

De laatste ons bekende werkende driver is enkel bruikbaar met beperkingen voor Apple OSX Yosemite 10.10.x NIET HOGER !!!
[07-01-2016] WORKAROUND voor de Ralink RT3070(L) chipset voor Mac OS El Capitan 10.11.2 Lees dan dit Adobe document eens Wij geven geen enkele GARANTIE op deze workaround. U voert deze commando's op eigen risico uit. Wij zijn NIET aansprakelijk voor eventuele ontstane schade en/of problemen in de software. De leverancier/fabrikant MediaTek ondersteund de RT3070 chipset geheel niet meer.

Attentie: de voornoemde Apple Yosemite driver functioneert prima tot dat u de Mac in hybernate standby schakelt of de USB kabel verwijdert terwijl de Mac ingeschakeld is. Dan komt de Mac USB poort in een 'bevroren' toestand en rest u enkel de 'hard reset' en een koude start. Vermoedelijk ligt het feitelijke probleem in de combinatie driver en Mac OS Yosemite. Het is dus zaak de kabel in het USB slot te plaatsen VOOR u de Mac inschakelt en de USB kabel pas verwijdert als de Mac uitgeschakeld is.


 

 

 

 

 

 

 

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: