WirEng GiAnt2
WirEng GiAnt2

WirEng GiAnt2

Leverancier: WirEng
Product code: GNT-50-OHM
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 269,00
Excl. BTW: € 222,31

WirEng GiAnt2 breedband antenne

De GiAnt2™ is hoogstwaarschijnlijk de grootste cellulaire antenne beschikbaar op de huidige markt!

De GiAnt2™ zorgt dat apparatuur in verafgelegen locaties waar het signaal zeer zwak is toch kan werken middels deze antenne.

• De GiAnt2™ kan eenvoudig gemonteerd worden op een TV antenne mast (3-4 cm diameter aanbevolen).
• De GiAnt2™ bestaat uit een antenne voor de industrie-standaard ±45° configuratie en ondersteund alle frequentie banden en modulatie modi. De GiAnt2™ kan gebruikt worden met alle cellulaire data frequentiebanden wereldwijd.
• Het GiAnt2™ frequentiebereik is 700-3800 MHz met een piek gain van maar liefst 28 dBi*, heeft een horizontale openingshoek van 20° en een vertikale openingshoek van 30°. Het GiAnt2™ systeem is hoofdzakelijk bedoeld voor toepassingen buiten op een mast.

*) De Gain dBi waarden zijn gemiddelden verkregen door standaard apparatuur met de standaard meegeleverde/interne antenne op dezelfde locatie te vergelijken met een vakkundig geinstalleerde GiAnt2™ op een substantieel hoger niveau.
   De GiAnt2™ antenne afmetingen zijn 180 x 91 x 30 centimeter en weegt 3,2 kilogram. Twee jaar fabrieksgarantie.

Het is een uitermate geschikt produkt voor buitengebruik en het montagetype is geschikt voor paal/mast montage. De GiAnt2™ is een duurzame, hoogwaardige antenne met top-prestaties en performance, wordt geproduceerd in de Verenigde Staten met hoge kwaliteits onderdelen door vakkundig geschoolde werknemers.

Attentie: de antenne wordt standaard zonder kabel geleverd!

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: GiAnt2