GIS-K1 Hotspot WIFI gateway
GIS-K1 Hotspot WIFI gateway GIS-K1 Hotspot WIFI gateway GIS-K1 Hotspot WIFI gateway

GIS-K1 Hotspot WIFI gateway

Leverancier: Fire4 Systems
Product code: GIS-K1
Beschikbaarheid: In bestelling
Prijs: € 149,00 € 129,00
Excl. BTW: € 106,61
De ideale oplossing om met uw eigen bestaande netwerk van wifi access points een beheerde openbare WiFi Hotspot voor 25 gebruikers op te zetten.
Met de ingebouwde Facebook Like functie verstrek je internet toegang aan je gasten.
 
De GIS-K1 internet-gateway biedt een beheerde internet omgeving voor de gasten en bezoekers op elke locatie waar internettoegang wordt verstrekt. De GIS-K1 wordt gebruikt om een ​​hotspot login pagina te creëren met toegangscontrole voor internet kiosken, computers in zalencentra of draadloos internet op hotelkamers, op campings, in jachthavens, in motels etcetera.

Elk type wireless access point kan worden aangesloten op de GIS-K1 en biedt wifi voor laptops, netbooks, smartphones en alle andere wifi-apparatuur. Nu kunt u uw bestaande wifi netwerk gemakkelijk geschikt voor gasten in uw kantoren, zoals consultants, accountants, professionele dienstverleners, productie vertegenwoordigers en klanten. De GIS-K1 kan gratis toegang verlenen tot internet met een disclaimer. Opm.: De disclaimertext wordt standaard volgens de Amerikaanse federale wetgeving ingesteld, maar kan worden bewerkt en aan de plaatselijk geldende wetten en beperkingen worden aangepast. Geautoriseerde klanten krijgen toegang codes om het internet te gebruiken. De toegangscode generator maakt het mogelijk voor bedrijven om klanten te laten betalen voor het gebruik van internet door de verkoop van codes d.m.v. tickets.
 
De GIS-K1 is geschikt tot 25 gelijktijdige gebruikers, bedenk dat gemiddeld per basic outdoor access point maximaal 25 gebruikers tegelijk kunnen verbinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technische details
IEEE 802.11b Geïntegreerd wifi access point
IEEE 802.11g Geïntegreerd wifi access point
Zendvermogen 250 mW WLAN TX power
Belangrijkste kenmerken
Gelijktijdige gebruikers maximaal 25 gelijktijdige gebruikers

Reageren

Uw naam:


Uw recensie: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: